Scouting Alexander

Unknown Scouting Alexander is gevestigd aan de Kievitstraat 119 in Ermelo.

Meer informatie over Scouting Alexander in Ermelo

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Alexander is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Alexander organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Ermelo, is Scouting Alexander een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Alexander een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kievitstraat 119 in Ermelo om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Alexander bereiken via 31 341 556 343. Bekijk alvast de website: http://www.alexandergroep.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Alexander voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Alexander? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Alexander het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Alexander

Bezoekers bekeken ook