Scouting Albert Schweitzer

Unknown Scouting Albert Schweitzer is gevestigd aan de Frankenthalerstraat 6 in Breda.

Meer informatie over Scouting Albert Schweitzer in Breda

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Albert Schweitzer is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Albert Schweitzer organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Breda, is Scouting Albert Schweitzer een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Albert Schweitzer een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Frankenthalerstraat 6 in Breda om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Albert Schweitzer bereiken via 31 76 571 1983. Bekijk alvast de website: http://www.asgbreda.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Albert Schweitzer voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Albert Schweitzer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Albert Schweitzer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Albert Schweitzer

Bezoekers bekeken ook