Scouting Agenda

Scouting Agenda is gevestigd aan de Nulderpad 5 in Zeewolde.

Meer informatie over Scouting Agenda in Zeewolde

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Agenda is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Agenda organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een in de buurt van Zeewolde, is Scouting Agenda een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Agenda een een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze op Nulderpad 5 in Zeewolde om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Agenda bereiken via 31 36 820 1207. Bekijk alvast de website: https://scouting-agenda.nl/evenement/scout-in19/ om een idee te krijgen waar Scouting Agenda voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Agenda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Agenda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Agenda

Bezoekers bekeken ook