Scouting Aarle-Rixtel

Unknown Scouting Aarle-Rixtel is gevestigd aan de De Duivenakker 74 in Aarle-Rixtel.

Meer informatie over Scouting Aarle-Rixtel in Aarle-Rixtel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Aarle-Rixtel is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Aarle-Rixtel organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Aarle-Rixtel, is Scouting Aarle-Rixtel een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Aarle-Rixtel een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op De Duivenakker 74 in Aarle-Rixtel om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Aarle-Rixtel bereiken via 31 492 383 333. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingaarlerixtel.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Aarle-Rixtel voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Aarle-Rixtel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Aarle-Rixtel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Aarle-Rixtel

Bezoekers bekeken ook