Scouting Aalst-Waalre

Unknown Scouting Aalst-Waalre is gevestigd aan de Gestelsestraat 85 in Waalre.

Meer informatie over Scouting Aalst-Waalre in Waalre

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Aalst-Waalre is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Aalst-Waalre organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Waalre, is Scouting Aalst-Waalre een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Aalst-Waalre een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Gestelsestraat 85 in Waalre om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Aalst-Waalre bereiken via 31 40 252 7454. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingaalstwaalre.nl/co.html om een idee te krijgen waar Scouting Aalst-Waalre voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Aalst-Waalre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Aalst-Waalre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Aalst-Waalre

Bezoekers bekeken ook