Scouting A15

Unknown Scouting A15 is gevestigd aan de Sliet 2 in Hardinxveld-Giessendam.

Meer informatie over Scouting A15 in Hardinxveld-Giessendam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting A15 is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting A15 organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Hardinxveld-Giessendam, is Scouting A15 een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting A15 een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Sliet 2 in Hardinxveld-Giessendam om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting A15 bereiken via . Bekijk alvast de website: http://scoutinga15.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting A15 voor staat.

Hoe kom je bij Scouting A15? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting A15 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting A15

Bezoekers bekeken ook