Scoutcentrum Utrecht

Unknown Scoutcentrum Utrecht is gevestigd aan de Verlengde Hoogravenseweg 150A in Utrecht.

Meer informatie over Scoutcentrum Utrecht in Utrecht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutcentrum Utrecht is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutcentrum Utrecht organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Utrecht, is Scoutcentrum Utrecht een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutcentrum Utrecht een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Verlengde Hoogravenseweg 150A in Utrecht om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutcentrum Utrecht bereiken via 31 6 52466250. Bekijk alvast de website: http://scouting-utrecht.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutcentrum Utrecht voor staat.

Hoe kom je bij Scoutcentrum Utrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutcentrum Utrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutcentrum Utrecht

Bezoekers bekeken ook