Scoutcentrum Rotterdam

Unknown Scoutcentrum Rotterdam is gevestigd aan de s-Gravenweg 101 in Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over Scoutcentrum Rotterdam in Capelle aan den IJssel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutcentrum Rotterdam is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutcentrum Rotterdam organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Capelle aan den IJssel, is Scoutcentrum Rotterdam een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutcentrum Rotterdam een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op s-Gravenweg 101 in Capelle aan den IJssel om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutcentrum Rotterdam bereiken via 31 10 450 5358. Bekijk alvast de website: http://www.scoutcentrumrotterdam.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutcentrum Rotterdam voor staat.

Hoe kom je bij Scoutcentrum Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutcentrum Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutcentrum Rotterdam

Bezoekers bekeken ook