Scoutcentrum PBC Austerlitz

Unknown Scoutcentrum PBC Austerlitz is gevestigd aan de Woudenbergseweg 39 in Austerlitz.

Meer informatie over Scoutcentrum PBC Austerlitz in Austerlitz

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutcentrum PBC Austerlitz is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutcentrum PBC Austerlitz organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Austerlitz, is Scoutcentrum PBC Austerlitz een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutcentrum PBC Austerlitz een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Woudenbergseweg 39 in Austerlitz om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutcentrum PBC Austerlitz bereiken via 31 30 687 7351. Bekijk alvast de website: https://www.pbcausterlitz.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutcentrum PBC Austerlitz voor staat.

Hoe kom je bij Scoutcentrum PBC Austerlitz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutcentrum PBC Austerlitz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutcentrum PBC Austerlitz

Bezoekers bekeken ook