Scoutcentrum Harderhaven

Unknown Scoutcentrum Harderhaven is gevestigd aan de Harderdijk 12 in Zeewolde.

Meer informatie over Scoutcentrum Harderhaven in Zeewolde

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutcentrum Harderhaven is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutcentrum Harderhaven organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Zeewolde, is Scoutcentrum Harderhaven een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutcentrum Harderhaven een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Harderdijk 12 in Zeewolde om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutcentrum Harderhaven bereiken via . Bekijk alvast de website: https://harderhaven.scouting.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutcentrum Harderhaven voor staat.

Hoe kom je bij Scoutcentrum Harderhaven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutcentrum Harderhaven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutcentrum Harderhaven

Bezoekers bekeken ook