Scoutcentrum Amstelveen

Unknown Scoutcentrum Amstelveen is gevestigd aan de Scoutcentrum Amstelveen, Princesselaan 6 in Amstelveen.

Meer informatie over Scoutcentrum Amstelveen in Amstelveen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutcentrum Amstelveen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutcentrum Amstelveen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Amstelveen, is Scoutcentrum Amstelveen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutcentrum Amstelveen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Scoutcentrum Amstelveen, Princesselaan 6 in Amstelveen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutcentrum Amstelveen bereiken via 31 20 643 1079. Bekijk alvast de website: http://amstel.scouting.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutcentrum Amstelveen voor staat.

Hoe kom je bij Scoutcentrum Amstelveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutcentrum Amstelveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutcentrum Amstelveen

Bezoekers bekeken ook