Schutterij St. Michael

Scouting Schutterij St. Michael is gevestigd aan de Toomstraat 11 in Thorn.

Meer informatie over Schutterij St. Michael in Thorn

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Schutterij St. Michael is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Schutterij St. Michael organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Thorn, is Schutterij St. Michael een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Schutterij St. Michael een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Toomstraat 11 in Thorn om kennis te maken. Telefonisch kun je Schutterij St. Michael bereiken via 31 475 563 423. Bekijk alvast de website: https://schutterijsintmichaelensintansfriedthorn.nl/ om een idee te krijgen waar Schutterij St. Michael voor staat.

Hoe kom je bij Schutterij St. Michael? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schutterij St. Michael het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Schutterij St. Michael

Bezoekers bekeken ook