Sc. Jan van Hoof

Unknown Sc. Jan van Hoof is gevestigd aan de Slotemaker de Bruïneweg 161 in Nijmegen.

Meer informatie over Sc. Jan van Hoof in Nijmegen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Sc. Jan van Hoof is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Sc. Jan van Hoof organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Nijmegen, is Sc. Jan van Hoof een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Sc. Jan van Hoof een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Slotemaker de Bruïneweg 161 in Nijmegen om kennis te maken. Telefonisch kun je Sc. Jan van Hoof bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.scoutingjanvanhoof.nl/ om een idee te krijgen waar Sc. Jan van Hoof voor staat.

Hoe kom je bij Sc. Jan van Hoof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sc. Jan van Hoof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Sc. Jan van Hoof

Bezoekers bekeken ook