Satoko Kitahara

Unknown Satoko Kitahara is gevestigd aan de Aristoteleslaan 143 in Den Haag.

Meer informatie over Satoko Kitahara in Den Haag

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Satoko Kitahara is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Satoko Kitahara organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Den Haag, is Satoko Kitahara een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Satoko Kitahara een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Aristoteleslaan 143 in Den Haag om kennis te maken. Telefonisch kun je Satoko Kitahara bereiken via 31 6 10299555. Bekijk alvast de website: http://www.satokokitahara.nl/wp/leidschenveen/ om een idee te krijgen waar Satoko Kitahara voor staat.

Hoe kom je bij Satoko Kitahara? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Satoko Kitahara het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Satoko Kitahara

Bezoekers bekeken ook