Radix Enschede

Unknown Radix Enschede is gevestigd aan de Horstlindelaan 251 in Enschede.

Meer informatie over Radix Enschede in Enschede

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Radix Enschede is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Radix Enschede organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Enschede, is Radix Enschede een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Radix Enschede een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Horstlindelaan 251 in Enschede om kennis te maken. Telefonisch kun je Radix Enschede bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.radixenschede.nl/ om een idee te krijgen waar Radix Enschede voor staat.

Hoe kom je bij Radix Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Radix Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Radix Enschede

Bezoekers bekeken ook