R.K.V.V. Volharding

Unknown R.K.V.V. Volharding is gevestigd aan de Soetendaal 5A in Vierlingsbeek.

Meer informatie over R.K.V.V. Volharding in Vierlingsbeek

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? R.K.V.V. Volharding is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. R.K.V.V. Volharding organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Vierlingsbeek, is R.K.V.V. Volharding een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is R.K.V.V. Volharding een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Soetendaal 5A in Vierlingsbeek om kennis te maken. Telefonisch kun je R.K.V.V. Volharding bereiken via 31 478 631 927. Bekijk alvast de website: https://www.rkvv-volharding.nl/ om een idee te krijgen waar R.K.V.V. Volharding voor staat.

Hoe kom je bij R.K.V.V. Volharding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K.V.V. Volharding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. R.K.V.V. Volharding

Bezoekers bekeken ook