Prins Willem Zeeverkenners

Unknown Prins Willem Zeeverkenners is gevestigd aan de Noorder Buiten Spaarne in Haarlem.

Meer informatie over Prins Willem Zeeverkenners in Haarlem

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Prins Willem Zeeverkenners is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Prins Willem Zeeverkenners organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Haarlem, is Prins Willem Zeeverkenners een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Prins Willem Zeeverkenners een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Noorder Buiten Spaarne in Haarlem om kennis te maken. Telefonisch kun je Prins Willem Zeeverkenners bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.prinswillem.nl/ om een idee te krijgen waar Prins Willem Zeeverkenners voor staat.

Hoe kom je bij Prins Willem Zeeverkenners? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prins Willem Zeeverkenners het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Prins Willem Zeeverkenners

Bezoekers bekeken ook