Paulus Zeeverkenners

Scouting Paulus Zeeverkenners is gevestigd aan de Mariënpoelstraat 1 in Leiden.

Meer informatie over Paulus Zeeverkenners in Leiden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Paulus Zeeverkenners is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Paulus Zeeverkenners organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Leiden, is Paulus Zeeverkenners een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Paulus Zeeverkenners een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Mariënpoelstraat 1 in Leiden om kennis te maken. Telefonisch kun je Paulus Zeeverkenners bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.paulusgroep.net/ om een idee te krijgen waar Paulus Zeeverkenners voor staat.

Hoe kom je bij Paulus Zeeverkenners? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paulus Zeeverkenners het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Paulus Zeeverkenners

Bezoekers bekeken ook