Osbornegroep

Unknown Osbornegroep is gevestigd aan de Sportlaan 8 in Biddinghuizen.

Meer informatie over Osbornegroep in Biddinghuizen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Osbornegroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Osbornegroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Biddinghuizen, is Osbornegroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Osbornegroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Sportlaan 8 in Biddinghuizen om kennis te maken. Telefonisch kun je Osbornegroep bereiken via . Bekijk alvast de website: http://osbornegroep.nl/ om een idee te krijgen waar Osbornegroep voor staat.

Hoe kom je bij Osbornegroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Osbornegroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Osbornegroep

Bezoekers bekeken ook