Op 't Rentelen

Unknown Op 't Rentelen is gevestigd aan de Trentelenweg in Bunde.

Meer informatie over Op 't Rentelen in Bunde

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Op 't Rentelen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Op 't Rentelen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Bunde, is Op 't Rentelen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Op 't Rentelen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Trentelenweg in Bunde om kennis te maken. Telefonisch kun je Op 't Rentelen bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.thebutterflyhouse.nl/ om een idee te krijgen waar Op 't Rentelen voor staat.

Hoe kom je bij Op 't Rentelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Op 't Rentelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Op ’t Rentelen

Bezoekers bekeken ook