Ontdek Scouting Nederweert

Unknown Ontdek Scouting Nederweert is gevestigd aan de Bredeweg 29 in Nederweert.

Meer informatie over Ontdek Scouting Nederweert in Nederweert

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Ontdek Scouting Nederweert is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Ontdek Scouting Nederweert organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Nederweert, is Ontdek Scouting Nederweert een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Ontdek Scouting Nederweert een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Bredeweg 29 in Nederweert om kennis te maken. Telefonisch kun je Ontdek Scouting Nederweert bereiken via 31 495 626 301. Bekijk alvast de website: http://beijes.nl/ om een idee te krijgen waar Ontdek Scouting Nederweert voor staat.

Hoe kom je bij Ontdek Scouting Nederweert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ontdek Scouting Nederweert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Ontdek Scouting Nederweert

Bezoekers bekeken ook