NPK Explorers

Unknown NPK Explorers is gevestigd aan de Unnamed Road in Lauwersoog.

Meer informatie over NPK Explorers in Lauwersoog

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? NPK Explorers is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. NPK Explorers organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Lauwersoog, is NPK Explorers een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is NPK Explorers een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Unnamed Road in Lauwersoog om kennis te maken. Telefonisch kun je NPK Explorers bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.noordelijkpinksterkamp.nl/ om een idee te krijgen waar NPK Explorers voor staat.

Hoe kom je bij NPK Explorers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NPK Explorers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. NPK Explorers

Bezoekers bekeken ook