North Model Scouting

Unknown North Model Scouting is gevestigd aan de Ceresweg 32 in Leeuwarden.

Meer informatie over North Model Scouting in Leeuwarden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? North Model Scouting is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. North Model Scouting organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Leeuwarden, is North Model Scouting een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is North Model Scouting een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Ceresweg 32 in Leeuwarden om kennis te maken. Telefonisch kun je North Model Scouting bereiken via 31 58 203 8161. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar North Model Scouting voor staat.

Hoe kom je bij North Model Scouting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je North Model Scouting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. North Model Scouting

Bezoekers bekeken ook