Martin Luther King Scoutinggroep

Unknown Martin Luther King Scoutinggroep is gevestigd aan de Don Boscolaantje 1 - 5 in Rijswijk.

Meer informatie over Martin Luther King Scoutinggroep in Rijswijk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Martin Luther King Scoutinggroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Martin Luther King Scoutinggroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Rijswijk, is Martin Luther King Scoutinggroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Martin Luther King Scoutinggroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Don Boscolaantje 1 - 5 in Rijswijk om kennis te maken. Telefonisch kun je Martin Luther King Scoutinggroep bereiken via 31 70 393 6250. Bekijk alvast de website: http://www.mlkscouting.nl/ om een idee te krijgen waar Martin Luther King Scoutinggroep voor staat.

Hoe kom je bij Martin Luther King Scoutinggroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Martin Luther King Scoutinggroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Martin Luther King Scoutinggroep

Bezoekers bekeken ook