Marco Polo Waterscouts

Unknown Marco Polo Waterscouts is gevestigd aan de Noord Schalkwijkerweg 125-A in Haarlem.

Meer informatie over Marco Polo Waterscouts in Haarlem

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Marco Polo Waterscouts is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Marco Polo Waterscouts organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Haarlem, is Marco Polo Waterscouts een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Marco Polo Waterscouts een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Noord Schalkwijkerweg 125-A in Haarlem om kennis te maken. Telefonisch kun je Marco Polo Waterscouts bereiken via . Bekijk alvast de website: https://marcopolowaterscouts.nl/ om een idee te krijgen waar Marco Polo Waterscouts voor staat.

Hoe kom je bij Marco Polo Waterscouts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marco Polo Waterscouts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Marco Polo Waterscouts

Bezoekers bekeken ook