Maasgroep 18 Scouting

Unknown Maasgroep 18 Scouting is gevestigd aan de Langepad 43 in Rotterdam.

Meer informatie over Maasgroep 18 Scouting in Rotterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Maasgroep 18 Scouting is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Maasgroep 18 Scouting organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Rotterdam, is Maasgroep 18 Scouting een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Maasgroep 18 Scouting een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Langepad 43 in Rotterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Maasgroep 18 Scouting bereiken via 31 10 212 1379. Bekijk alvast de website: http://www.maasgroep18.nl/ om een idee te krijgen waar Maasgroep 18 Scouting voor staat.

Hoe kom je bij Maasgroep 18 Scouting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maasgroep 18 Scouting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Maasgroep 18 Scouting

Bezoekers bekeken ook