Lodewijck van Praetgroep

Unknown Lodewijck van Praetgroep is gevestigd aan de Laan van Moerkerken 27 in Mijnsheerenland.

Meer informatie over Lodewijck van Praetgroep in Mijnsheerenland

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Lodewijck van Praetgroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Lodewijck van Praetgroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Mijnsheerenland, is Lodewijck van Praetgroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Lodewijck van Praetgroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Laan van Moerkerken 27 in Mijnsheerenland om kennis te maken. Telefonisch kun je Lodewijck van Praetgroep bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.praetgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Lodewijck van Praetgroep voor staat.

Hoe kom je bij Lodewijck van Praetgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lodewijck van Praetgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Lodewijck van Praetgroep

Bezoekers bekeken ook