Lions Club Hoevelaken

Unknown Lions Club Hoevelaken is gevestigd aan de in Hoevelaken.

Meer informatie over Lions Club Hoevelaken in Hoevelaken

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Lions Club Hoevelaken is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Lions Club Hoevelaken organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Hoevelaken, is Lions Club Hoevelaken een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Lions Club Hoevelaken een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op in Hoevelaken om kennis te maken. Telefonisch kun je Lions Club Hoevelaken bereiken via . Bekijk alvast de website: http://hoevelaken.lions.nl/ om een idee te krijgen waar Lions Club Hoevelaken voor staat.

Hoe kom je bij Lions Club Hoevelaken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lions Club Hoevelaken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Lions Club Hoevelaken

Bezoekers bekeken ook