Lewis & Friends

Unknown Lewis & Friends is gevestigd aan de Torenpad in Moergestel.

Meer informatie over Lewis & Friends in Moergestel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Lewis & Friends is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Lewis & Friends organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Moergestel, is Lewis & Friends een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Lewis & Friends een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Torenpad in Moergestel om kennis te maken. Telefonisch kun je Lewis & Friends bereiken via 31 6 15610055. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Lewis & Friends voor staat.

Hoe kom je bij Lewis & Friends? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lewis & Friends het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Lewis & Friends

Bezoekers bekeken ook