Leger des Heils

Unknown Leger des Heils is gevestigd aan de Spoordreef 10-14 in Almere.

Meer informatie over Leger des Heils in Almere

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Leger des Heils is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Leger des Heils organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Almere, is Leger des Heils een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Leger des Heils een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Spoordreef 10-14 in Almere om kennis te maken. Telefonisch kun je Leger des Heils bereiken via 31 36 539 8111. Bekijk alvast de website: http://www.legerdesheils.nl/ om een idee te krijgen waar Leger des Heils voor staat.

Hoe kom je bij Leger des Heils? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leger des Heils het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Leger des Heils

Bezoekers bekeken ook