Leger des Heils

Organisatie voor maatschappelijk werk Leger des Heils is gevestigd aan de Spoordreef 10-14 in Almere.

Meer informatie over Leger des Heils in Almere

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Leger des Heils is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Leger des Heils organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Organisatie voor maatschappelijk werk in de buurt van Almere, is Leger des Heils een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Leger des Heils een Organisatie voor maatschappelijk werk een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Organisatie voor maatschappelijk werk op Spoordreef 10-14 in Almere om kennis te maken. Telefonisch kun je Leger des Heils bereiken via 31 36 539 8111. Bekijk alvast de website: http://www.legerdesheils.nl/ om een idee te krijgen waar Leger des Heils voor staat.

Hoe kom je bij Leger des Heils? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leger des Heils het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Leger des Heils

Bezoekers bekeken ook