KV de Granaet

Unknown KV de Granaet is gevestigd aan de Tolhuispark 2 in Dokkum.

Meer informatie over KV de Granaet in Dokkum

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? KV de Granaet is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. KV de Granaet organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Dokkum, is KV de Granaet een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is KV de Granaet een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Tolhuispark 2 in Dokkum om kennis te maken. Telefonisch kun je KV de Granaet bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.kvdegranaet.nl/ om een idee te krijgen waar KV de Granaet voor staat.

Hoe kom je bij KV de Granaet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KV de Granaet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. KV de Granaet

Bezoekers bekeken ook