Kralingsche Troep groep X

Unknown Kralingsche Troep groep X is gevestigd aan de Jacques Dutilhweg 841 in Rotterdam.

Meer informatie over Kralingsche Troep groep X in Rotterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Kralingsche Troep groep X is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Kralingsche Troep groep X organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Rotterdam, is Kralingsche Troep groep X een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Kralingsche Troep groep X een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Jacques Dutilhweg 841 in Rotterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Kralingsche Troep groep X bereiken via 31 10 447 0404. Bekijk alvast de website: http://kralingschetroep.nl/ om een idee te krijgen waar Kralingsche Troep groep X voor staat.

Hoe kom je bij Kralingsche Troep groep X? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kralingsche Troep groep X het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Kralingsche Troep groep X

Bezoekers bekeken ook