Kampterrein "Aan de Kerkdijk"

Unknown Kampterrein "Aan de Kerkdijk" is gevestigd aan de Kerkdijk 5 in Maasbree.

Meer informatie over Kampterrein "Aan de Kerkdijk" in Maasbree

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Kampterrein "Aan de Kerkdijk" is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Kampterrein "Aan de Kerkdijk" organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Maasbree, is Kampterrein "Aan de Kerkdijk" een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Kampterrein "Aan de Kerkdijk" een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kerkdijk 5 in Maasbree om kennis te maken. Telefonisch kun je Kampterrein "Aan de Kerkdijk" bereiken via 31 77 465 2211. Bekijk alvast de website: http://www.jongnederlandmaasbree.nl/ om een idee te krijgen waar Kampterrein "Aan de Kerkdijk" voor staat.

Hoe kom je bij Kampterrein "Aan de Kerkdijk"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kampterrein "Aan de Kerkdijk" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Kampterrein “Aan de Kerkdijk”

Bezoekers bekeken ook