Jovadeko

Unknown Jovadeko is gevestigd aan de Eesveenseweg 95 in Eesveen.

Meer informatie over Jovadeko in Eesveen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Jovadeko is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Jovadeko organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Eesveen, is Jovadeko een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Jovadeko een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Eesveenseweg 95 in Eesveen om kennis te maken. Telefonisch kun je Jovadeko bereiken via 31 6 27300577. Bekijk alvast de website: http://www.jovadeko.nl/index.php/contactjovadeko om een idee te krijgen waar Jovadeko voor staat.

Hoe kom je bij Jovadeko? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jovadeko het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Jovadeko

Bezoekers bekeken ook