Jonger Oranje

Unknown Jonger Oranje is gevestigd aan de Pakhuisplein 42k in Wormer.

Meer informatie over Jonger Oranje in Wormer

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Jonger Oranje is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Jonger Oranje organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Wormer, is Jonger Oranje een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Jonger Oranje een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Pakhuisplein 42k in Wormer om kennis te maken. Telefonisch kun je Jonger Oranje bereiken via 31 85 876 9905. Bekijk alvast de website: http://www.jongeroranje.nl/ om een idee te krijgen waar Jonger Oranje voor staat.

Hoe kom je bij Jonger Oranje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jonger Oranje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Jonger Oranje

Bezoekers bekeken ook