Jong Nederland Weerselo

Unknown Jong Nederland Weerselo is gevestigd aan de Alofssteeg 1 in Weerselo.

Meer informatie over Jong Nederland Weerselo in Weerselo

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Jong Nederland Weerselo is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Jong Nederland Weerselo organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Weerselo, is Jong Nederland Weerselo een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Jong Nederland Weerselo een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Alofssteeg 1 in Weerselo om kennis te maken. Telefonisch kun je Jong Nederland Weerselo bereiken via 31 6 46251616. Bekijk alvast de website: http://www.jongnederlandweerselo.nl/ om een idee te krijgen waar Jong Nederland Weerselo voor staat.

Hoe kom je bij Jong Nederland Weerselo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jong Nederland Weerselo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Jong Nederland Weerselo

Bezoekers bekeken ook