Jong Nederland Meterik

Unknown Jong Nederland Meterik is gevestigd aan de De Vonckel, Speulhofsbaan 43A in Meterik.

Meer informatie over Jong Nederland Meterik in Meterik

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Jong Nederland Meterik is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Jong Nederland Meterik organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Meterik, is Jong Nederland Meterik een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Jong Nederland Meterik een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op De Vonckel, Speulhofsbaan 43A in Meterik om kennis te maken. Telefonisch kun je Jong Nederland Meterik bereiken via 31 77 398 6123. Bekijk alvast de website: http://www.jnmeterik.nl/ om een idee te krijgen waar Jong Nederland Meterik voor staat.

Hoe kom je bij Jong Nederland Meterik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jong Nederland Meterik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Jong Nederland Meterik

Bezoekers bekeken ook