Jong Nederland Meterik

Sportclub Jong Nederland Meterik is gevestigd aan de De Vonckel, Speulhofsbaan 43A in Meterik.

Meer informatie over Jong Nederland Meterik in Meterik

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Jong Nederland Meterik is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Jong Nederland Meterik organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Sportclub in de buurt van Meterik, is Jong Nederland Meterik een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Jong Nederland Meterik een Sportclub een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Sportclub op De Vonckel, Speulhofsbaan 43A in Meterik om kennis te maken. Telefonisch kun je Jong Nederland Meterik bereiken via 31 77 398 6123. Bekijk alvast de website: http://www.jnmeterik.nl/ om een idee te krijgen waar Jong Nederland Meterik voor staat.

Hoe kom je bij Jong Nederland Meterik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jong Nederland Meterik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Jong Nederland Meterik

Bezoekers bekeken ook