Jong Nederland Liessel

Unknown Jong Nederland Liessel is gevestigd aan de Hazeldonkseweg 1B in Liessel.

Meer informatie over Jong Nederland Liessel in Liessel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Jong Nederland Liessel is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Jong Nederland Liessel organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Liessel, is Jong Nederland Liessel een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Jong Nederland Liessel een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Hazeldonkseweg 1B in Liessel om kennis te maken. Telefonisch kun je Jong Nederland Liessel bereiken via 31 493 342 427. Bekijk alvast de website: https://www.jongnederlandliessel.nl/ om een idee te krijgen waar Jong Nederland Liessel voor staat.

Hoe kom je bij Jong Nederland Liessel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jong Nederland Liessel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Jong Nederland Liessel

Bezoekers bekeken ook