Jeugdvereniging de Marnix Groep

Unknown Jeugdvereniging de Marnix Groep is gevestigd aan de Bizetpad 5 in Leiden.

Meer informatie over Jeugdvereniging de Marnix Groep in Leiden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Jeugdvereniging de Marnix Groep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Jeugdvereniging de Marnix Groep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Leiden, is Jeugdvereniging de Marnix Groep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Jeugdvereniging de Marnix Groep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Bizetpad 5 in Leiden om kennis te maken. Telefonisch kun je Jeugdvereniging de Marnix Groep bereiken via 31 6 24210403. Bekijk alvast de website: http://www.marnixleiden.nl/ om een idee te krijgen waar Jeugdvereniging de Marnix Groep voor staat.

Hoe kom je bij Jeugdvereniging de Marnix Groep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeugdvereniging de Marnix Groep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Jeugdvereniging de Marnix Groep

Bezoekers bekeken ook