JCJ van Speijk

Unknown JCJ van Speijk is gevestigd aan de Taludweg 5 in Rotterdam.

Meer informatie over JCJ van Speijk in Rotterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? JCJ van Speijk is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. JCJ van Speijk organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Rotterdam, is JCJ van Speijk een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is JCJ van Speijk een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Taludweg 5 in Rotterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je JCJ van Speijk bereiken via 31 10 462 3335. Bekijk alvast de website: http://www.jcjvanspeyk.nl/index.php?start_from=5 om een idee te krijgen waar JCJ van Speijk voor staat.

Hoe kom je bij JCJ van Speijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JCJ van Speijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. JCJ van Speijk

Bezoekers bekeken ook