Jan van Speykgroep

Unknown Jan van Speykgroep is gevestigd aan de ingang WIndmolen, Oosterlandweg 2-B in Mijdrecht.

Meer informatie over Jan van Speykgroep in Mijdrecht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Jan van Speykgroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Jan van Speykgroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Mijdrecht, is Jan van Speykgroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Jan van Speykgroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op ingang WIndmolen, Oosterlandweg 2-B in Mijdrecht om kennis te maken. Telefonisch kun je Jan van Speykgroep bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.janvanspeykgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Jan van Speykgroep voor staat.

Hoe kom je bij Jan van Speykgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jan van Speykgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Jan van Speykgroep

Bezoekers bekeken ook