Hup naar de Blub

Unknown Hup naar de Blub is gevestigd aan de Postelseweg in Eersel.

Meer informatie over Hup naar de Blub in Eersel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Hup naar de Blub is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Hup naar de Blub organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Eersel, is Hup naar de Blub een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Hup naar de Blub een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Postelseweg in Eersel om kennis te maken. Telefonisch kun je Hup naar de Blub bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.scoutingeersel.nl/hup-naar-de-blub/ om een idee te krijgen waar Hup naar de Blub voor staat.

Hoe kom je bij Hup naar de Blub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hup naar de Blub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Hup naar de Blub

Bezoekers bekeken ook