HK Scouting Hubertus

Unknown HK Scouting Hubertus is gevestigd aan de Schaesbergerstraat 27 in Kerkrade.

Meer informatie over HK Scouting Hubertus in Kerkrade

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? HK Scouting Hubertus is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. HK Scouting Hubertus organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Kerkrade, is HK Scouting Hubertus een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is HK Scouting Hubertus een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Schaesbergerstraat 27 in Kerkrade om kennis te maken. Telefonisch kun je HK Scouting Hubertus bereiken via 31 45 541 5614. Bekijk alvast de website: http://www.scoutinghubertus.nl/ om een idee te krijgen waar HK Scouting Hubertus voor staat.

Hoe kom je bij HK Scouting Hubertus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HK Scouting Hubertus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. HK Scouting Hubertus

Bezoekers bekeken ook