Het Vindingrijk

Unknown Het Vindingrijk is gevestigd aan de Adolf van Nassaustraat 2 /1 in Amsterdam.

Meer informatie over Het Vindingrijk in Amsterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Het Vindingrijk is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Het Vindingrijk organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Amsterdam, is Het Vindingrijk een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Het Vindingrijk een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Adolf van Nassaustraat 2 /1 in Amsterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Het Vindingrijk bereiken via 31 20 486 9524. Bekijk alvast de website: https://hetvindingrijk.nl/ om een idee te krijgen waar Het Vindingrijk voor staat.

Hoe kom je bij Het Vindingrijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Vindingrijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Het Vindingrijk

Bezoekers bekeken ook