Het Kraaiennest

Unknown Het Kraaiennest is gevestigd aan de Dijkzichtweg 14 in Zwolle.

Meer informatie over Het Kraaiennest in Zwolle

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Het Kraaiennest is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Het Kraaiennest organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Zwolle, is Het Kraaiennest een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Het Kraaiennest een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Dijkzichtweg 14 in Zwolle om kennis te maken. Telefonisch kun je Het Kraaiennest bereiken via 31 38 444 6449. Bekijk alvast de website: https://www.zwolschezeeverkenners.nl/ om een idee te krijgen waar Het Kraaiennest voor staat.

Hoe kom je bij Het Kraaiennest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Kraaiennest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Het Kraaiennest

Bezoekers bekeken ook