Henk Brunt Groep

Unknown Henk Brunt Groep is gevestigd aan de Seveningseweg 1 in Kampen.

Meer informatie over Henk Brunt Groep in Kampen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Henk Brunt Groep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Henk Brunt Groep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Kampen, is Henk Brunt Groep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Henk Brunt Groep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Seveningseweg 1 in Kampen om kennis te maken. Telefonisch kun je Henk Brunt Groep bereiken via 31 6 53349589. Bekijk alvast de website: http://www.henkbruntgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Henk Brunt Groep voor staat.

Hoe kom je bij Henk Brunt Groep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Henk Brunt Groep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Henk Brunt Groep

Bezoekers bekeken ook