Haven Scouting Wesselgroep

Unknown Haven Scouting Wesselgroep is gevestigd aan de Watersportweg 30a in Vlaardingen.

Meer informatie over Haven Scouting Wesselgroep in Vlaardingen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Haven Scouting Wesselgroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Haven Scouting Wesselgroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Vlaardingen, is Haven Scouting Wesselgroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Haven Scouting Wesselgroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Watersportweg 30a in Vlaardingen om kennis te maken. Telefonisch kun je Haven Scouting Wesselgroep bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.wesselgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Haven Scouting Wesselgroep voor staat.

Hoe kom je bij Haven Scouting Wesselgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haven Scouting Wesselgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Haven Scouting Wesselgroep

Bezoekers bekeken ook