Hartgroep Nederland

Unknown Hartgroep Nederland is gevestigd aan de De Wieënhof 1 in Venray.

Meer informatie over Hartgroep Nederland in Venray

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Hartgroep Nederland is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Hartgroep Nederland organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Venray, is Hartgroep Nederland een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Hartgroep Nederland een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op De Wieënhof 1 in Venray om kennis te maken. Telefonisch kun je Hartgroep Nederland bereiken via 31 85 047 0333. Bekijk alvast de website: http://www.hartgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Hartgroep Nederland voor staat.

Hoe kom je bij Hartgroep Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hartgroep Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Hartgroep Nederland

Bezoekers bekeken ook