Goed Bezig Oldebroek

Unknown Goed Bezig Oldebroek is gevestigd aan de Boterakkers 19 in Wezep.

Meer informatie over Goed Bezig Oldebroek in Wezep

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Goed Bezig Oldebroek is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Goed Bezig Oldebroek organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Wezep, is Goed Bezig Oldebroek een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Goed Bezig Oldebroek een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Boterakkers 19 in Wezep om kennis te maken. Telefonisch kun je Goed Bezig Oldebroek bereiken via 31 38 375 8658. Bekijk alvast de website: http://www.goedbezigoldebroek.nl/ om een idee te krijgen waar Goed Bezig Oldebroek voor staat.

Hoe kom je bij Goed Bezig Oldebroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goed Bezig Oldebroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Goed Bezig Oldebroek

Bezoekers bekeken ook