Gilwell Ada's Hoeve

Unknown Gilwell Ada's Hoeve is gevestigd aan de Zwolseweg 17 in Ommen.

Meer informatie over Gilwell Ada's Hoeve in Ommen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Gilwell Ada's Hoeve is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Gilwell Ada's Hoeve organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Ommen, is Gilwell Ada's Hoeve een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Gilwell Ada's Hoeve een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Zwolseweg 17 in Ommen om kennis te maken. Telefonisch kun je Gilwell Ada's Hoeve bereiken via 31 529 451 489. Bekijk alvast de website: https://www.adashoeve.nl/ om een idee te krijgen waar Gilwell Ada's Hoeve voor staat.

Hoe kom je bij Gilwell Ada's Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gilwell Ada's Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Gilwell Ada’s Hoeve

Bezoekers bekeken ook